Redőny, motoros redőny szerelés, Napellenző szerelés, Szalagfüggöny szerelés.

Motoros redőny szerelés

Motoros redőnyt keres? - Állunk rendelkezésére!


Redőnyeink a lehető legjobb minőségben kerülnek legyártásra, az áraink minden esetben versenyképesek, munkatársaink pedig sok éves tapasztalattal bírnak a redőnyszerelés terén. Érdeklődjön bizalommal!

 

 

Motoros redőnyeinket kizárólag hőszigetelt alumínium redőny szerkezetből készítjük!

Műszaki és esztétikai jellemzőit itt olvashatja:

http://www.redony-napellenzok.hu/aluminum-redony


Aktuális redőnymotor és vezérlés árainkat az "ÁRLISTA" menüpontban találja!


 

Redőnymotorok:

Redőnymotor

RedőnymotorNapellenző motorRedőnymotor tekintetében vezetékes, fali kapcsolós redőnymotorok és rádió vezérelt redőnymotorokat különbözetezünk meg egymástól. Fali kapcsolós motoros redőnynél figyelembe kell venni, hogy a tápellátástól a kapcsolóig, majd onnan a redőnymotorig a kábelezés helyét végig ki kell alakítani a falban, illetve a falon kívül,  vagy lehetőség van egy külső rádióvevő beszerelésével a távirányítóval való vezérlésre. Távirányítós redőnymotoroknál egy három eres kábelre van szükség csupán, nincs kapcsoló, nincs plusz megszakítás az áramkörben. A motoros redőny méretétől függően különböző nyomatékú redőnymotorokat használunk. A legkisebb a 10 Nm-es,ezután 13 Nm-es, ez a két motor a leg elterjedtebb, tulajdonképp az egyszárnyú terasz ajtóig 10, utána 13 nm-es motort alkalmazunk, majd a 20, 30, 50 Nm-es típusok, melyek motoros napellenzők, redőnykapuk és garázs redőnyöknél használunk. NHK motortorok is rendelkezésre állnak,melyek külön hajtóművel rendelkeznek, így áramszünet esetén kézzel is működtethetőek. Ezeket a motorokat napellenzőkhöz és redőnykapukhoz használjuk leginkább.

Vezérlések:

Távirányító motoros redőnyhöz

Távirányító motoros redőnyhözTávirányító motoros redőnyhöz

Fali kapcsoló, mely a vezetékes redőnymotorokhoz köthető. Rugós, vagy billenő típusban rendelhető. Opcionálisan választható még fali rádióvevő, amelyet a vezetékes rendszerhez kapcsolhatunk, a fali kapcsolót kiváltva. Ez az egység ellátja a fali kapcsoló szerepét,ezen kívül távirányítóval is vezérelhető, használható a kapcsolós motoros redőny távvezérlőssé alakításához is.

Távirányítók közül 1, 5, 15 csatornás típusok léteznek. A távirányítók 433 MHz-en kommunikálnak, 100 méter, két falon keresztül. Praktikus fali tartóval kínáljuk, így a lakásban bárhová felszerelhető. Időprogramos típust is választhatunk 1, 5, 15 csatornás változatban, így minden motoros redőnynek egy nyitási és egy zárási időpontot állíthatunk be,ezen kívül beállíthatjuk a redőnyöket véletlenszerű működésre amennyiben sokáig távol vagyunk otthonunktól az árnyékolók azt a hatást keltik a külső szemlélődő számára, hogy folyamatos a jelenlét az ingatlanban.
Tekintse meg vállalkozásunk által kínált árnyékolókat is!

- műanyag redőny,

- napellenző, motoros napellenző,

- szalagfüggöny,

- szúnyogháló.


Kérjen ajánlatot telefonon; 06-30-462-0092 vagy elektronikusan!

Ajánlatkérés/érdeklődés

Kérdés, kérés esetén küldjön e-mailt nekunk az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt!

Név *:
Email *:
Telefon:
Bővebb megjegyzés:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Motoros redőny készítés,szerelés:

Budapest  I.kerület,  II. kerület,  III.kerület,  IV.kerület,  V.kerület,  VI.kerület,  VII.kerület,  VIII.kerület,  IX.kerület,  X.kerület,  XI.kerület,  XII.kerület,  XIII.kerület,  XIV.kerület,  XV.kerület,  XVI.kerület,  XVII.kerület,  XVIII.kerület,  XIX.kerület,  XX.kerület,  XXI.kerület,  XXII.kerület,  XXIII.kerület

Pest megye  Telki,  Bicske,  Budakeszi,  Zsámbék,  Biatorbágy,  Etyek,  Sóskút,  Pusztazámor,  Érd,  Százhalombatta,  Tárnok,  Diósd,  Törökbálint,  Budaörs,  Halásztelek,  Szigetszentmiklós,  Szigethalom, Tököl,  Dunaharaszti,  Alsónémedi,  Gyál,  Vecsés,  Gyömrő,  Üllő,  Pécel,  Csömör,  Kistarcsa,  Nagytarcsa,  Maglód,  Fót,  Mogyoród,  Dunakeszi,  Budakalász.

 

Főoldal

Redőnyjavítás

Redőny javítás, gurtnicsere

Redőny javítás rövid határidővel Budapesten!

Kapcsolat:

BORI-HÓCZA

Árnyékolástechnikai vállalkozás


Bori-Hócza Balázs


+36-30-462-0092


E-mail:
redony.napellenzok@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Google+

Megosztás