Redőny, motoros redőny szerelés, Napellenző szerelés, Szalagfüggöny szerelés.

Műanyag redőny

Műanyag redőnyök szerelése

Info

Alumínium redőny

Hőszigetelt alumínium redőnyök szerelése

Info

Motoros redőny

Motoros redőnyök szerelése

Infó

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny szerelés

Infó

Napellenző

Napellenzők szerelése

Info

Zsaluzia

Zsaluziák szerelése

Info

Szúnyogháló

Szúnyogháló szerelése

Info

Roletta

Roletták, sávrolók

Info

Redőny javítás

Gurtnicsere, redőny javítás

Info

Redőny,napellenző,szalagfüggöny szerelés, készítés

Műanyag redőny,redőny,alumínium redőny,motoros redőny,napellenző - Műanyag redőny, Alumínium redőny, Motoros redőny, Napellenző, Szúnyogháló.


Az árnyékolástechnika szinte mindenkit érint a mai világban, akár házban, lakásban él, vagy most építkezik.

Számos árnyékoló létezik, ám a legkedveltebb mégis csak a redőny. Legnépszerűbb a külső tokos változat, mely nagy általánosságban műanyagból kerül kivitelezésre. Ez a típus azért annyira kedvelt, mert utólag is fel lehet szerelni őket, ha valaki később szeretné otthonát árnyékolóval felszereltetni.

A redőnyök lamellái jó hőszigetelők, mivel üresek, tehát ami a fő cél, hogy nyáron például a meleget képesek jó hatékonysággal kint tartani, télen pedig sokat számítanak a hideg levegő kirekesztésében. Hőszigetelt alumínium redőnyöknél a lamellák belseje poli uretán habbal vannak kitöltve, így jelentősen megnövelik a hő és zaj szigetelő képességét a redőnynek.

Mozgatásuk sok helyen már motorokkal vezérelt, és már áruk is egyre inkább elérhető. A motoros redőny vezérlését utólag is meg lehet oldani, amennyiben hőszigetelt alumínium redőnyről van szó. Átlagban azonban a redőnyök zsinóros, vagy gurtnis működtetésűek.

A külső tokos redőnyökbe alapból – tehát már kiépítéskor – beszerelhetőek a szúnyoghálók is. Ha kiépítéskor kérjük rögtön ezek felszerelését, sok pénzt takaríthatunk meg, mintha utólag lenne igényünk erre. Általában úgy oldják meg a szúnyogháló beszerelését, hogy maga a háló kefeszerű szegélyekben mozog, tehát a rovarok semmilyen irányból nem tudják azt kikerülni.

Hósszú évek óta foglalkozunk árnyékolástechnikával, ezen belül is redőnyök, szúnyoghálók,napellenzők szerelésével és javításával. Kizárólag minőségi anyagokból dolgozunk és gyártó partnereinket is ezen szempontok alapján választjuk meg!


Műanyag redőny:Hőszigetelt alumínium redőny / motoros redőny:Napellenző:

Redőny javítás, redőny gurtnicsere, zsínór csere, tároló automata csere, motoros redőny javítás, faredőny javítás rövid határidővel!

Hívjon minket bizalmmal!Redőnyjavítás

Redőny javítás, gurtnicsere

Redőny javítás rövid határidővel Budapesten!

Kapcsolat:

BORI-HÓCZA

Árnyékolástechnikai vállalkozás


Bori-Hócza Balázs


+36-30-462-0092


E-mail:
redony.napellenzok@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Google+

Megosztás