Redőnyjavítás

Redőny javítás, gurtnicsere

Redőny javítás rövid határidővel Budapesten!

Kapcsolat:

BORI-HÓCZA

Árnyékolástechnikai vállalkozás


Bori-Hócza Balázs


+36-30-462-0092


E-mail:
redony.napellenzok@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Facebook

Google+

Megosztás

Hőszigetelt alumínium redőny szerelése

Alumínium redőny? - Állunk rendelkezésére!


Alumínium redőnyeinket a lehető legjobb minőségben készítjük, áraink elfogadhatóak, munkatársaink pedig több éves tapasztalattal állnak az ügyfeleink rendelkezésére. Érdeklődjön bizalommal!

 

 

Árainkat és egyéb információkat az alumínium redőnyről az alábbiakban találja:

Külső tokos alumínium redőny: 19000.-Ft/nm-től,

Szúnyoghálóval kombinálva: 27000.-Ft/nm-től.


További árakat az "ÁRLISTA" menüpontban talál.


alumínium redőny
Külső megjelenés:

Tok: Alul 20 fokban lecsapott, szögletes, vagy lekerekített formában rendelhető, alapárban fehér színben.
Redőnylécek íves formájúak, 37 és 39mm-esmagassággal, alapárban fehér színben. A palást nem színterezhető!
Lefutósín: mérete 22mm x 53mm, alapárban fehér színben választható.
Az alumínium termékeket 25% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.
Záróléc, gurtni behúzóautomata: alapárban fehér színben választhatók

Műszaki jellemzők:

A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek gumi vagy kefebetéttel vannak ellátva  zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek  golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a  redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a  megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14m-es  hevederrel, vagy 5 mm-es zsinórral illetve redőnymotorral történik. Maximális mérete 37mm-es lamellákkal:300cm* 300 cm, szélesebb lamellával ennél több is lehet.

A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:
138-as tokmagasság 160-cm redőny magasságig 150-es tokmagasság 210-cm  redőnymagasságig 165-ös tokmagasság 265-cm redőnymagasságig 180-as tokmagasság  320-cm redőnymagasságig.
Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak.
Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle  kellemetlenséget az Ön otthonában.
Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik a lefutósín  40mm*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

A tokméretek a következőképpen alakulnak:


138-as tokmagasság 100-cm redőny magasságig
150-es tokmagasság 130-cm redőnymagasságig
165-ös tokmagasság 190-cm redőnymagasságig
180-as tokmagasság 260-cm redőnymagasságig

Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. Automatizálható pl. időkapcsoló funkcióval. Smart Home, Ky, Opy-Roll motorjaink kiváló minőséget képviselnek.

Alumínium redőnyléc színek:

Az alumínium redőny már egy felsőbb kategória a műanyag redőnyhöz képest, bár felépítési rendszerben megegyeznek, lényeges különbségek vannak a két típus között! Az alumínium redőnynél a redőnytok, lefutó sinek, záróléc, redőnyléc is mind alumíniumból készül. A redőny tokja két részes kialakítású, tehát kívülről bármikor nyitható, így probléma esetén szerelhető, javítható. Az alumínium redőny bármikor gyárilag és utólag is motorizálható, mely kényelmi és biztonsági szempontból sem elhanyagolható plusz opciót jelent! A redőny léceinek belseje szigetelő habbal vannak kitöltve , igy az alumínium redőny hőszigetelési képessége 7-8 fok és a zajszigetelése is erezhető. Gyárilag festett színekben kapható, variálható a redőny tok és redőnyláb színeivel, mely utóbbiakat a RAL színskála bármely színére le lehet színtereztetni. Az alumínium redőnyöket feltolásgátlóval szerelik mely kézi mozgatású redőnyöknél kb. 15cm-t engedi feltolni a redőnyt leengedett állapotból. Motoros redőny esetén leengedett állapotban nem lehet kívülről sem feltolni a redőnyt, így biztonsági szempontból sokat segít ingatlanunk megóvásában! Vakolható tokos kivitelben is gyártható, ilyenkor a redőny tokja a ház szigetelésével kerül eltakarásra, és kizárólag az alsó, lenyitható szerelőfedél marad látható. Praktikus és nagyon esztétikus megoldás!


Tekintse meg vállalkozásunk által kínált árnyékolókat is!

- műanyag redőny,

- motoros redőny,

- napellenző, motoros napellenző,

- szalagfüggöny,

- szúnyogháló.


Kérjen ajánlatot telefonon; 06-30-462-0092 vagy elektronikusan!

Ajánlatkérés/érdeklődés

Kérdés, kérés esetén küldjön e-mailt nekunk az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt!

Név *:
Email *:
Telefon:
Bővebb megjegyzés:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Főoldal