Kapcsolat:

BORI-HÓCZA Bt.


+36-30-462-0092


E-mail:
c138caccc116c8ec60ab5a71951d9efb

Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Facebook

Megosztás

Google

Gy.I.K.

» Motorizáltatni szeretném meglévő redőnyimet

Motorizálni kizárólag a Hőszigetelt alumínium redőnyt javallott,mivel ebben a szerkezetben a redőnylamellák,elcsúszás gátló arriterrel vannak ellátva!

» Utólag szeretnék szúnyoghálót a redőnyömhoz

Redőnyök utólagos szerelése szúnyoghálóval több módon is történhet!

- amennyiben a tok mérete engedi be lehet építeni a lehúzható szúnyogháló rendszert,ilyenkor a meglévő redőny lábait is cserélni kell,

- a meglévő redőny elé szerlejük fel vagy a fix keretes,vagy a lehúzhatós mobil szúnyoghálót,

-a redőny és a nyílászáró közé építjük be az úgynevezett fix peremes szúnyoghálót,amennyiben a rendelkezésre álló hely ezt lehetővé teszi.

» Zsinóros redőnyöm van,gurtnisra szeretném alakíttatni

Meglévő zsinóros kezelésű redőnyt nem tudunk gurtnissá alakítani. Ilyen esetben azért alkalmaznak zsinóros kezelést,mivel a nyílászáró keretből kevés a rendelkezésre álló felület a gurtni bevezetéséhez.

Gurtnis kezelésű redőnyt át lehet alakítani zsinóros kezelésűvé!

» Motoros redőnyöket szeretnék,mire kell odafigyelnem

Amennyiben megszületett a döntés ,hogy motoros redőnnyel szeretné ellátni ingatlanát, először is ki kell alakítani a tápellátást minden redőnyhöz! Ez történhet villanyszerelő bevonásával a falba süllyesztett vezetékekkel,illetve a falon kívül de ebben az esetben esztétikailag meg kell barátkozni a kábelcsatorna jelenlétével!

Bejárati ajtót nem tanácsos motoros redőnnyel ellátni,mivel áramszünet esetén ha a redőny épp le van engedve nem tudnak kimenni a lakásból,illetve bejutni.

» Napellenzőt szeretnék,milyen kezelési megoldások vannak

Napellenzőinket az alábbi kezelésekkel szereljük:

- kézi hajtókaros,

- motoros, ami lehet kapcsolós vagy távirányítós,

- igény szerint szélérzékelő kérhető a motoros napellenzőhöz,de minden eseteben elmondjuk, hogy ez nem váltja ki 100 százalékosan az emberi felügyeletet!

Mindkét típushoz kérhető védőtető, kiváltképp javasolni szoktuk ezt,amennyiben a szerkezet homlokzaton helyezkedik el,így ki van téve az időjárás viszontagságainak!