Redőny, Motoros redőny, Zsaluzia, Napellenző, Szalagfüggöny, Szúnyogháló, Zip oldalfedés

KY motorok

A Ky árnyékoló és redőnymotorok csendes, halk működésű, robusztus felépítésének köszönhetően kimagaslóan magas élettartalommal bírnak. Maximálisan kielégítik az Önök igényeit. Mechanikus  vagy elektrónikus végállás beállítással rendelkező, erős csőmotor, vezetékes, beépített rádióvevős, akadályérzékelős, wifis és NHK-s kézi vészhajtókarral rendelkező változatokba kapható. Vezérléseit tekintve rendelkezésre állnak fali kapcsolók, több csatornás távirányítók időprogrammal is és rádióvevős fali kapcsolók, melyek segítségével vezetékes motoros árnyékolóit távirányítóval vezérelhetővé alakíthatja át!

 

Technikai adatok:


- CR 2430-as elem
- 433,92 MHz frekvencia
- működési hőmérséklet -20o és +50o
- hatótávolság szabadban 300 m,
beltérben 30 m (két fal esetén)
- távirányítók 1, 5 és 15 csatornás kivitelben
- a beépített rádióvevős motor végállása
mechanikus, potméterpálcával állítható
- a rádiós motor három eres (0,75 mm)
kábellel rendelkezik, bekötése színhelyesen.

 

 

Napellenző és redőnymotorok:


Fali kapcsolóval vezérelhető redőnymotor, mechanikus vagy elektrónikus végállás beállítással. Kiválóan alkalmas motoros redőnyök és roletták meghajtására. Vezérléseit tekintve alkalmazható hozzá a fali kapcsoló alap és rádióvevős változatban is és külső rádióvevő bekötésével távirányítócsaládja bármely típusa is egyaránt. Maximálisan mozgatható redőnyfelület 40-es tengekttoros redőnyszerkezetek mozgatásához. Elérhető még 13Nm, 30Nm, 50Nm nyomatékú változatban is redőnykapuk és motoros napellenzők mozgatásához, illetve elérhető 6Nm-es típus roletták mozgatásához.
Rádióvevős redőnymotor, mechanikus  vagy eletrónikusvégállás beállítással, és beépített rádióvevővel rendelkezik. Kiválóan alkalmas motoros redőnyök mozgatására 40-es tengely esetén 7 négyzetméteres felületig. Vezérléseit tekintve a Ky távirányítócsaládot ajánljuk hozzá, melyben megtalálható az 1, 5, és 15 csatornás változat, ezen kívül a 15 csatornás időprogramos változat is egyaránt. Rendelkezésre áll ezenkívül 30, 50, 100 Nm-es nyomatékú testvére is mely kiválóan alkalmas nagyobb felületek és motoros napellenzők mozgatásához. Akadályérzékelős változatban is elérhető, mely megakadályozza a redőny szerkezet sérülését, ha valami a mozgás közben az útjába kerülne.
Kapcsolós Napellenző, illetve redőnykapu motor, NHK-s kézi vészhajtókarral, mely áramszünet esetén is működtethető. Kiválóan alkalmas nagyobb felületű redőnykapuk és napellenzők mozgatására.Kapható beépített rádióvevős változatban is. Vezérléseit tekintve kapható fali kapcsolós kivitelben és külső vevő alkalmazásával távirányítóval vezérelhető változatban is, testvérmotorjához (KY45R) beépített rádióvevője révén csupán egy távirányítót kell választania a Ky távvezérlő családból. Maximálisan mozgatható felület 60-as tengely esetén 10,5 négyzetméter, motoros napellenzők esetén 5 x 3 méteres ponyvafelületig. 50Nm-es típus esetében:60-as tengely esetén 17 m2 felület. Napellenző esetén maximális ponyvafelület 8 x 4 m. 100Nm-es típus esetében:70-es tengely esetén 20 m2 felület. Napellenző esetén maximális ponyvafelület 15 x 5 m. Nyomatékérzékelős kivitelben is elérhető!


A fentieken kívűl akadályérzékelős redőnymotorokkal is rendelkezésre állunk igény esetén, illetve újdonságként wifis, aplikáció alapú vezérléssel redndelkező motort is értékesítünk és telepítünk!Vezérlések és kiegészítők:Ky

1 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót.

Ky

5 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót.
 

Ky

15 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót.
 

Ky

15 csatornás távirányító csatornánkénti és közös időprogrammal és jelenlét szimulációs programmal. Ky

1 csatornás távirányító, amely a falra rögzíthető két csavar segítségével. Gombnyomáskor egy kék színű LED jelzi a működést. A fali távirányító csoportvezérlésként is működhet, egyszerre akár 20 motort is képes irányítani. A távirányítót elemmel és csavarokkal együtt szállítjuk.


 

Ky

Fali kapcsoló 1 motorhoz. 80 x 80-as forma és süllyesztett kivitel.(kiemelő kerettel is rendelhető)


 Szélérzékelő vagy +D rezgés érzékelő, állítható érzékenységgel. Napellenzőhöz és zsaluziához. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt.


Ajánlatkérés/érdeklődés

Kérdés, kérés esetén küldjön e-mailt nekunk az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt!

Név *:
Email *:
Telefon:
Bővebb megjegyzés:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kapcsolat:

BORI-HÓCZA Bt.


+36-30-462-0092


E-mail:
c138caccc116c8ec60ab5a71951d9efb

Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Megosztás

Google