Kapcsolat:

BORI-HÓCZA Bt.


+36-30-462-0092


E-mail:
c138caccc116c8ec60ab5a71951d9efb

Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Facebook

Megosztás

Google

Ky redőnymotorok

Ky árnyékoló és redőnymotorok: (5 év garancia)


KY35S - 10 Nm-es csőmotorunk mechanikus végállás beállítással rendelkezik. Kiválóan alkalmas motoros redőnyök és roletták meghajtására. Vezérléseit Kytekintve alkalmazható hozzá a fali kapcsoló alap és rádióvevős változatban is és külső rádióvevő bekötésével távirányítócsaládja bármely típusa is egyaránt. Maximálisan mozgatható redőnyfelület 40-es tengely esetén 7 négyzetméter. Rövidített változatban is kapható a keskeny motoros redőnyszerkezetek mozgatásához. Elérhető még 13Nm, 30Nm, 50Nm nyomatékú változatban is redőnykapuk és motoros napellenzők mozgatásához.


KY35R - 10 Nm-es csőmotorunk mechanikus végállás beállítással, és beépített rádióvevővel rendelkezik. Kiválóan alkalmas motoros redőnyök mozgatására Ky40-es tengely esetén 7 négyzetméteres felületig. Vezérléseit tekintve a Ky távirányítócsaládot ajánljuk hozzá, melyben megtalálható az 1, 5, és 15 csatornás változat, ezen kívül a 15 csatornás időprogramos változat is egyaránt. Rendelkezésre áll ezenkívül 30 Nm-es nyomatékú testvére is mely kiválóan alkalmas nagyobb felületek és motoros napellenzők mozgatásához.

 

KY45M - 30 Nm-es csőmotorunk egy NHK-s kézi vészhajtókarral rendelkező,  vezetékes árnyékoló mozgató motor. Kiválóan alkalmas nagyobb felületű redőnykapuk és napellenzők mozgatására és emellett Kyáramszünet esetén egy kézi hajtókarral továbbra is működtethető a szerkezet. Kapható beépített rádióvevős változatban is. Vezérléseit tekintve kapható fali kapcsolós kivitelben és külső vevő alkalmazásával távirányítóval vezérelhető változatban is, testvérmotorjához (KY45R) beépített rádióvevője révén csupán egy távirányítót kell választania a Ky távvezérlő családból. Maximálisan mozgatható felület 60-as tengely esetén 10,5 négyzetméter, motoros napellenzők esetén 5 x 3 méteres ponyvafelületig. 50Nm-es típus esetében:60-as tengely esetén 17 m2 felület. Napellenző esetén maximális ponyvafelület 8 x 4 m. 100Nm-es típus esetében:70-es tengely esetén 20 m2 felület. Napellenző esetén maximális ponyvafelület 15 x 5 m.Ky vezérlések és kiegészítők:(2 év garancia)KyT305 egy univerzális 1 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót.

KyT306 egy univerzális 5 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót.
 

KyT313 egy univerzális 15 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót.
 

KyÚj Ipod desing 15 csatornás távirányító csatornánkénti és közös időprogrammal és jelenlét szimulációs programmal. KyT315 egy olyan 1 csatornás távirányító, amely a falra rögzíthető két csavar segítségével. Gombnyomáskor egy kék színű LED jelzi a működést. A fali távirányító csoportvezérlésként is működhet, egyszerre akár 20 motort is képes irányítani. A távirányítót elemmel és csavarokkal együtt szállítjuk.


 

KyK59 Fali kapcsoló 1 motorhoz. 80 x 80-as forma és süllyesztett kivitel.(kiemelő kerettel is rendelhető)


 
KyT116 fény- és szélérzékelő napellenzőhöz és zsaludiához. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt. Állítható érzékenység.