Kapcsolat:

BORI-HÓCZA Bt.


+36-30-462-0092


E-mail:
c138caccc116c8ec60ab5a71951d9efb

Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Facebook

Megosztás

Google

Motoros redőny szerelés

Motoros redőnyt keres? - Állunk rendelkezésére!


 

Motoros redőnyeinket kizárólag hőszigetelt alumínium redőny szerkezetből készítjük, kérésre merev feltolásgátlóval szereljük!

 

Ingyenes helyszíni felmérés, ingyenes árajánlatkészítés, megfizethető ár, gyors, szakszerű kivitelezés, képzett kollégákkal, két év garancia!

 Érdeklődjön telefonon

vagy kérjen ajánlatot ITT

További referencia képekért kattintson!


Redőnymotorok főbb jellemzői:

Redőnymotor tekintetében vezetékes, fali kapcsolós redőnymotorok és rádió vezérelt redőnymotorokat különbözetezünk meg egymástól. Fali kapcsolós motoros redőnynél figyelembe kell venni, hogy a tápellátástól a kapcsolóig, majd onnan a redőnymotorig a kábelezés helyét végig ki kell alakítani a falban, illetve a falon kívül,  vagy lehetőség van egy külső rádióvevő beszerelésével a távirányítóval való vezérlésre. Távirányítós redőnymotoroknál egy három eres kábelre van szükség csupán, nincs kapcsoló, nincs plusz megszakítás az áramkörben. A motoros redőny méretétől függően különböző nyomatékú redőnymotorokat használunk. A legkisebb a 10 Nm-es, ezután 13 Nm-es, ez a két motor a leg elterjedtebb, majd a 20, 30, 50 Nm-es típusok, melyek motoros napellenzők, redőnykapuk és garázs redőnyöknél használunk. NHK motortorok is rendelkezésre állnak,melyek külön hajtóművel rendelkeznek, így áramszünet esetén kézzel is működtethetőek. Ezeket a motorokat napellenzőkhöz és redőnykapukhoz használjuk leginkább. Redőnymotorokból választható akadályérzékelős kivitel is , mely megvédi a redőny szerkezetet a roncsolódástól akadályba utközés esetén. Újdonságként Wifis redőnymotort is kínálunk, mely egy beépített rádióvevővel és wifi adapterrel rendelkezik. Ez a motor egy applikáció segítségével távolról is vezérelhető.Vezérlések:

Fali kapcsoló, mely a vezetékes redőnymotorokhoz köthető. Rugós, vagy billenő típusban rendelhető. Opcionálisan választható még fali rádióvevő, amelyet a vezetékes rendszerhez kapcsolhatunk, a fali kapcsolót kiváltva. Ez az egység ellátja a fali kapcsoló szerepét,ezen kívül távirányítóval is vezérelhető, használható a kapcsolós motoros redőny távvezérlőssé alakításához is.

Távirányítók közül 1, 5, 15 csatornás típusok léteznek. A távirányítók 433 MHz-en kommunikálnak, 100 méter, két falon keresztül. Praktikus fali tartóval kínáljuk, így a lakásban bárhová felszerelhető. Időprogramos típust is választhatunk 1, 5, 15 csatornás változatban, így minden motoros redőnynek egy nyitási és egy zárási időpontot állíthatunk be,ezen kívül beállíthatjuk a redőnyöket véletlenszerű működésre amennyiben sokáig távol vagyunk otthonunktól az árnyékolók azt a hatást keltik a külső szemlélődő számára, hogy folyamatos a jelenlét az ingatlanban.
Bővebben a redőnymotor típusokról

 Ajánlatkérés/érdeklődés

Kérdés, kérés esetén küldjön e-mailt nekunk az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt!

Név *:
Email *:
Telefon:
Bővebb megjegyzés:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Motoros redőny készítés,szerelés:

Budapest  I.kerület,  II. kerület,  III.kerület,  IV.kerület,  V.kerület,  VI.kerület,  VII.kerület,  VIII.kerület,  IX.kerület,  X.kerület,  XI.kerület,  XII.kerület,  XIII.kerület,  XIV.kerület,  XV.kerület,  XVI.kerület,  XVII.kerület,  XVIII.kerület,  XIX.kerület,  XX.kerület,  XXI.kerület,  XXII.kerület,  XXIII.kerület

Pest megye  Telki,  Bicske,  Budakeszi,  Zsámbék,  Biatorbágy,  Etyek,  Sóskút,  Pusztazámor,  Érd,  Százhalombatta,  Tárnok,  Diósd,  Törökbálint,  Budaörs,  Halásztelek,  Szigetszentmiklós,  Szigethalom, Tököl,  Dunaharaszti,  Alsónémedi,  Gyál,  Vecsés,  Gyömrő,  Üllő,  Pécel,  Csömör,  Kistarcsa,  Nagytarcsa,  Maglód,  Fót,  Mogyoród,  Dunakeszi,  Budakalász.

 

Kezdőoldal