Motoros redőny

Redőnymotor tekintetében vezetékes, fali kapcsolós redőnymotorok és rádió vezérelt redőnymotorokat különbözetezünk meg egymástól. Fali kapcsolós motoros redőnynél figyelembe kell venni, hogy a tápellátástól a kapcsolóig, majd onnan a redőnymotorig a kábelezés helyét végig ki kell alakítani a falban, illetve a falon kívül, vagy lehetőség van egy külső rádióvevő beszerelésével a távirányítóval való vezérlésre. Távirányítós redőnymotoroknál egy három eres kábelre van szükség csupán, nincs kapcsoló, nincs plusz megszakítás az áramkörben. A motoros redőny méretétől függően különböző nyomatékú redőnymotorokat használunk. A legkisebb a 10 Nm-es, ezután 13 Nm-es, ez a két motor a leg elterjedtebb,  Redőnymotorokból választható akadályérzékelős kivitel is , mely megvédi a redőny szerkezetet a roncsolódástól akadályba utközés esetén. Újdonságként Wifis redőnymotort is kínálunk, mely egy beépített rádióvevővel és wifi adapterrel rendelkezik. Ez a motor egy applikáció segítségével távolról is vezérelhető. Alap rádiós motorjaink okos központ összekapcsolásával is vezérelhető telefonról, tabletről.

Motoros redőny Vezérlések:

Fali kapcsoló, mely a vezetékes redőnymotorokhoz köthető. Rugós, vagy billenő típusban rendelhető. Opcionálisan választható még fali rádióvevő, amelyet a vezetékes rendszerhez kapcsolhatunk, a fali kapcsolót kiváltva. Ez az egység ellátja a fali kapcsoló szerepét,ezen kívül távirányítóval is vezérelhető, használható a kapcsolós motoros redőny távvezérlőssé alakításához is.

Távirányítók közül 1, 5, 15 csatornás típusok léteznek. A távirányítók 433 MHz-en kommunikálnak, 100 méter, két falon keresztül. Praktikus fali tartóval kínáljuk, így a lakásban bárhová felszerelhető. Időprogramos típust is választhatunk 1, 5, 15 csatornás változatban, így minden motoros redőnynek egy nyitási és egy zárási időpontot állíthatunk be,ezen kívül beállíthatjuk a redőnyöket véletlenszerű működésre amennyiben sokáig távol vagyunk otthonunktól az árnyékolók azt a hatást keltik a külső szemlélődő számára, hogy folyamatos a jelenlét az ingatlanban.

Távirányítók:

Motoros árnyékolóit már telefonjáról is vezérleheti a világ bármely pontjáról. Már meglévő rendőnyökhöz is csatlakoztatható! 

Tudjon meg többet és próbálja ki az Umbroll Home  és Ky  okos otthon központokat!

Részletes árnyékoló motor és vezérlés kínálatunk:

Motoros redőnyt szeretne?