Redőny, Motoros redőny, Zsaluzia, Napellenző, Szalagfüggöny, Szúnyogháló, Zip oldalfedés

Műanyag redőny

Műanyag redőnyt keres? - Állunk rendelkezésére!


Redőnyeink az elérhető legjobb minőségben készülnek, áraink minden esetben versenyképesek, munkatársaink pedig sok éves tapasztalattal bírnak a redőnyszerelés terén. A helyszíni felmérés és ajánlatkészítés ingyenes. 

Érdeklődjön bizalommal telefonon!

 

vagy kérjen ajánlatot ITT

 

Új típusú műanyag redőny: 12500.-Ft/nm-től,

Szúnyoghálóval kombinálva: 19000.-Ft/nm-től.


További árakat az "ÁRLISTA" menüpontban talál.


Műszaki jellemzők:

A Lindab tok egy műanyag bevonatú acél lemez, mely rozsdásodás ellen le van kezelve, így a környezeti hatásoknak jobban ellenáll, tartósabb. Formája 5 szöglető, alul csapott. A redőnytokon lévő fólia a szállítási és szerelési sérülésektől véd, amit a redőny felszerelése után eltávolítunk. A lefutósín mérete 22mm x 52mm. A redőnylamella 37mm-es, jó hőszigetelő. A gyártáshoz felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, így zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőny leg alsó eleme a záróléc, mely alumíniumból készül.  Bármilyen nyílászáróra felszerelhető, a tok része a nyílászárótól függően belülről is látszódhat. Mozgatása kézi erővel 14mm-es hevederrel, vagy 5mm-es zsinórral történik, ezek átvezetése a nyílászárón egy görgős bevezetővel oldható meg.

A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:

138-as tokmagasság 150-cm redőny magasságig

150-es tokmagasság 200-cm redőny magasságig

165-ös tokmagasság 255-cm redőny magasságig

180-as tokmagasság 300-cm redőny magasságig

A redőnytengely csapágyazott. Várható élettartam: 10 – 13 év. Korszerű, esztétikusabb típus, mint a hagyományos műanyagredőny. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 40*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A lefutó zajvédő gumival ellátott műanyag, kombi változatban bekefézett a szúnyogháló résznél. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

A tokméretek a következőképpen alakulnak:

138-as tokmagasság 80-cm-redőny magasságig

150-es tokmagasság 120-cm redőny magasságig

165-ös tokmagasság 180-cm redőny magasságig

180-as tokmagasság 240-cm redőny magasságig


Az UV tartósság szempontjából színtartósságra csak a fehér színre tudunk garanciát vállalni!


Ez a leg elterjedtebb redőnytípus jelenleg, bár nem rendelkezik olyan jó hő és hangszigetelési tulajdonságokkal,mint az alumínium redőny, mégis sokan szereltetnek fel ilyen típust. Hőszigetelési szempontból 3-4 fok hőmérsékletbeli különbségről beszélhetünk, bár ez az ingatlan és a nyílászáró adottságaitól is nagymértékben függ! A régebbi gyártású műanyag redőnyöknél megfigyelhető jelenség volt,hogy a redőnylécek egy idő után, vagy már gyárilag valamelyest átlátszóak voltak, így nem biztosítottak megfelelő árnyékolást. Az új típusú műanyag redőnyöknél a redőnyléc teljesen fedett, azaz leengedéskor biztosítja a megfelelő árnyékolást a helyiségben! Szerkezetét tekintve a régi típusok műanyag vagy fa redőnytengellyel lettek szerelve, míg az új típusú műanyag redőny acél tengelyt kapott, mely két oldalon csapágyakkal lett ellátva , így biztosítva a gördülékeny működést. A redőny tokja is savkezelt lindab lemez lett, így kiküszöbölendő az egy , két év utáni rozsdásodást. A redőny lefutó sinei (lábai) zajcsökkentő kefét kaptak, így működés közben és szélben sem zörögnek úgy, mint régebbi redőny társaik. A redőny legalsó léce a záróléc, melyet az új típusú műanyag redőnynél alumíniumból gyártanak és egy zárógumit is tartalmaz ezzel biztosítva a megfelelő súlyt a redőny elindulásához mikor leengedjük. Régebbi típusokon a záróléc vas vagy műanyag volt , így sérült és rozsdásodott, ami a redőny működésben is problémákat okozott és esztétikailag sem felelt meg egy idő után. Beépíthető szúnyoghálóval is gyártható, mely teljesen függetlenül használható a redőnytől, meggátolva egyes repülő rovarok bejutását a lakásba! Összességében elmondhatjuk, hogy akinek egy alacsonyabb árfekvésű árnyékolóra van szüksége, a műanyag redőnyt választja.Ajánlatkérés/érdeklődés

Kérdés, kérés esetén küldjön e-mailt nekunk az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt!

Név *:
Email *:
Telefon:
Bővebb megjegyzés:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kezdőoldal

Kapcsolat:

BORI-HÓCZA Bt.


+36-30-462-0092


E-mail:
c138caccc116c8ec60ab5a71951d9efb

Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Megosztás

Google