Napellenző

A napellenző az egyik leg kedveltebb és elterjedtebb árnyékóló, melyet teraszok és kerthelységek árnyékolására alkalmaznak. Számos típus létezik, ezek közül a két legtöbbet alkalmazott darabot forgalmazzuk, de egyedi igények eseté és szívesen állunk rendelkezésre!

Kézi és motoros működtetéssel szerelhető. Kézi kezelés esetén egy megfelelő méretű hajtókar jár hozzá , mellyel a napellenző ki és be tekerhető. A motoros napellenzőkhöz NHK motort építünk be minden esetben, mely áramszünet esetén kézi hajtókarral is működtethető. Lehetőség van kiegészítésként szél/rezgés érzékelő telepítésére is motoros napellenzőinkhez, amennyiben nagyobb biztonságban szeretné tudni a szerkezetet. Az érzékelő megadott szélerősségnél automatikusan behúzza a napellenzőt, megóvva így a károsodástól. 

FULL CASETTE

Teljes védelmet nyújtó tokozással ellátott , népszerű napellenző típus. Szerelhető mennyezetre, homlokzatra és szarufára egyaránt. A dőlésszög 0-40 fokig állítható. Működtetése lehet kézi és motoros. Motoros napellenzőinket kiegészítheti szél / rezgés érzékelővel, mely a beállított szélerősség elérésekor behúzza a szerkezetet, hogy védje a károsodástól!


BASIC NEW

Hagyományos könyökkaros napellenző. Az egyik leg kedveltebb típus. Védőtetővel is kérhető homlokzati szerelés esetén. Könyökkaros Napellenzőink szerelhetőek homlokzatra, mennyezetre és szarufára. Kezelését tekintve lehet kézi, hajtókaros vagy motoros vezérlésű napellenző. A szerkezet egy horganyzott acél zárszelvényre épül, mely gyárilag világos szürke színre van színterezve. Ezt a zártszelvényt nyomás alatt öntött alumínium-konzolok rögzítik a falra, mennyezetre, burkolatra, vagy szarufára.

Tokozott FULL CASETTE napellenző felerősítések:

Basic New felerősítések:

Napellenző vezérlések:

                    Napellenző ponyva színek: 

PVC ponyvák: 

Napellenzőt szeretne?