Az árnyékolástechnika és Mi...

Az árnyékolástechnika szinte mindenkit érint a mai világban, akár házban, lakásban él, vagy most építkezik.

Számos árnyékoló létezik, ám a legkedveltebb mégis csak a redőny. Legnépszerűbb a külső tokos változat, mely nagy általánosságban műanyagból kerül kivitelezésre. Ez a típus azért nagyon kedvelt, mert utólag is lehet szerelni őket, ha valaki később otthonában árnyékolóval felszerelt.

A redőnyök lamellái jó hőszigetelők, mivel üresek, tehát ami a fő cél, hogy nyáron például a meleget képesek jó hatékonysággal kint tartani, télen pedig sokat számítanak a hideg levegő kirekesztésében. Hőszigetelt alumínium redőnyök nél a lamellák belseje poli uretán habbal vannak kitöltve, így jelentősen megnövelik a hő és zaj szigetelő képességét a redőnynek.

Mozgatásuk sok helyen már motorokkal vezérelt, és már áruk is jobban elérhető. A motoros redőny vezérlését utólag is meg lehet oldani, elsősorban hőszigetelt alumínium redőnyről van szó. Átlagban azonban a redőnyök zsinóros, vagy gurtnis működtetésűek.

A külső tokos redőnyök be alapból - tehát már kiépítéskor - beszerezhetőek a szúnyoghálók is. Ha kiépítéskor kérjük rögtön ezeket a felszereléseket, sok pénzt takaríthatunk meg, mintha utólag lenne szükségünk erre. Általában úgy oldják meg a szúnyogháló beszerelését, hogy maga a háló kefeszerű szegélyekben mozog, tehát a rovarok semmilyen irányból nem tudják azt kikerülni.

Több, mint 10 éve foglalkozunk árnyékolástechnikával, ezen belül is redőnyök, szúnyoghálók, napellenzők, zsalúziák, szalagfüggönyök szerelésével és javításával. Kizárólag minőségi anyagokból dolgozunk és gyártó partnereinket is ezen szempontok alapján választjuk meg

Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?