Kapcsolat:

BORI-HÓCZA Bt.


+36-30-462-0092


E-mail:
c138caccc116c8ec60ab5a71951d9efb

Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Facebook

Megosztás

Google

Szalagfüggöny készítés és szerelés

Szalagfüggönyt szeretne? - Keressen bizalommal!

 

Szalagfüggöny

Ingyenes helyszíni felmérés és ajánlatkészítés, két év garancia, képzett szerelő kollégák, minőségi alapanyagok, megfizethető árak!

Érdeklődjön telefonon

 

vagy kérjen ajánlatot ITT
Szerkezete:

A szalagfüggöny karnis színterezett fehér RAL 9016, 25mm*46mm-es alumíniumprofil, amely mennyezetre klipszes, oldalfalra teherhordó konzolok segítségével rögzíthető.

Függönylamellák:

Legelterjedtebb a 127-mm szélességű, de rendelhető 89- és 63 mm-es szélességben is.

Szalagfüggönyeink lamelláit az olasz Dekora-Lupo cég gyártja és szállítja, 10 különböző típusú anyagminőségből, 82 színből. A szalagfüggöny lamellák tulajdonságát fényáteresztő képessége, anyaga, szélessége és színe szerint lehet csoportosítani. Fényáteresztő képessége szerint lehet fényzáró, amely képes a nap sugarait teljesen kizárni a helyiségből, és lehet fényáteresztő, amely a szalagfüggöny lamella anyagtól függően szűri meg a nap sugarait, így ötvözi a hagyományos függöny-sötétítőfüggöny tulajdonságait egyszerre.

Működése:

A karnistestben helyezkednek el a lamella oldalmozgatását és forgómozgását elősegítő szerkezeti alkatrészek. A karnis két végén található a hajtómű és karnisvég. A hajtómű működtetésével áttételesen forgatjuk a lamellákat 180 fokban tetszésünk szerint, a gyöngylánc segítségével, illetve az ún. kocsikra akasztott lamellákat oldal irányban mozdíthatjuk a zsinórzat segítségével. A vezetősínre egy vállfa-szerű alkatrésszel csatlakoztatjuk a textíliát, vagy más néven a lamella garnitúrát. A lamellák feszességét és szinkron mozgását a lamella alján található lamella súly és rendezőgyöngy biztosítja.

A szalagfüggöny elhúzásának iránya többféle lehet:

-kezelőhöz gyűjt (normál változat)

- kezelővel ellentétesen gyűjt (abban az esetben ajánljuk ha a nyílászáró egyik oldalán csak a kezelőszerkezetnek van hely)

- kettényíló (abban esetben ajánljuk ha a nyílászáró középen nyílik vagy ha a középen van egy olyan nyílászáró ami nyílik)

- középre gyűjt (csak akkor ajánljuk ha a szalagfüggöny minimum 2 nyílászárót takar és mindkettő oldalt nyílik.)

A szalagfüggönyt felszerelési megoldásai:

- mennyezetre,

- álmennyezetre,

- oldalfalra,

- ferde-pályás, boltíves és tetőtéri szalagfüggöny is kivitelezhető egyedi ajánlat és felár ellenében.

 

Mozgatása:

- kézi mozgatással, két húzózsinórral könnyedén elhúzza és fordítja a szalagfüggöny lamellákat

- motorral

- automatizálható

A kiváló minőségű, tisztítható, nagy színtartósságú szalagfüggönyök egyedi mérete készülnek. A szalagfüggönyöket elsősorban irodákba, tárgyaló helyiségekbe ajánljuk, illetve modern stílusban berendezett lakások nyílászárói elé.
Ajánlatkérés/érdeklődés

Kérdés, kérés esetén küldjön e-mailt nekunk az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt!

Név *:
Email *:
Telefon:
Bővebb megjegyzés:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Szalagfüggöny készítés,szerelés:

Budapest  I.kerület,  II. kerület,  III.kerület,  IV.kerület,  V.kerület,  VI.kerület,  VII.kerület,  VIII.kerület,  IX.kerület,  X.kerület,  XI.kerület,  XII.kerület,  XIII.kerület,  XIV.kerület,  XV.kerület,  XVI.kerület,  XVII.kerület,  XVIII.kerület,  XIX.kerület,  XX.kerület,  XXI.kerület,  XXII.kerület,  XXIII.kerület

Pest megye  Telki,  Bicske,  Budakeszi,  Zsámbék,  Biatorbágy,  Etyek,  Sóskút,  Pusztazámor,  Érd,  Százhalombatta,  Diósd,  Törökbálint,  Budaörs,  Halásztelek,  Szigetszentmiklós,  Szigethalom, Tököl,  Dunaharaszti,  Alsónémedi,  Gyál,  Gyömrő,  Üllő,  Pécel,  Csömör,  Kistarcsa,  Nagytarcsa,  Maglód,  Fót,  Mogyoród,  Dunakeszi,  Budakalász.

 

Kezdőoldal