Motoros redőny, Zsaluzia, Napellenző, Szalagfüggöny...

Zsaluzia, motoros zsaluzia

A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik - például a zsaluzia. A zsaluziák, mint külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet. A zsaluziák a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak.


Egyik prémium kategóriás kültéri árnyékolónk a zsaluzia. Szabályozható fény beáramlás, hőszigetelés, szellőztetés, árnyékolás és arculat kiegészítés. Röviden ezekkel a pozitív tulajdonságokkal írhatjuk le a zsaluziát.


Zsaluzia anyaga

lamella – alumínium, mindkét oldalán lakkozott , S – alakba hengerelt, peremezett és záró gumi profillal ellátott, szélesség 90 mm
karnis – 56 x 58 mm horganyzott felületű acéllemez vagy extrudált alumínium
záró profil – extrudált alumínium, szélessége megegyezik a lamellák szélességével
vezetősín – 20 x 20 mm extrudált alumínium
takarólemez – 1,5 mm vagy 2 mm vastag hajlított alumínium lemez
létra és mozgató szalag – speciális szintetikus szál, szürke vagy fekete színben

Zsalúziáink szerelhetők, nyílászáró elé, rejtett nyílásba a nyílászáró felett és homlokzatra. Alap esetben  egy konzol kerül felszerelésre, amihez rögzítjük a zsaluzia karnist tartó bilincseket és látszó szerkezeteknél a takarólemezeket. Önhordós zsaluzia esetében csak a sin felfogatása történik, mivel itt nem a konzolok, hanem maga sin lesz a teherhordó elem! Meghajtás tekintetében lehetőség van választani kézi-kurblis, vagy motoros meghajtású zsaluziák között. Motoros zsaluziáink kiegészíthetőek szélérzékelővel, napfény érzékelővel és integrálhatóak az intelligens épületvezérlés rendszereibe is!

Az oldalsó megvezetés tekintetében a zsaluzia lehet sodronyos megvezetésű, vagy  sínes. A síneket természetesen a RAL színskála bármely színében tudjuk színtereztetni.


Zsaluzia lamella típusok:
Z lamella


Vezetősínben vezetett Z-90 típusú kültéri zsalúzia lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzás 85 %-t leárnyékolja így megakadályozza a beltér túlhevülését
Z – alakba hengerelt, peremezett és záró gumi profillal ellátott 90 mm-s lamella csendes működésű és majdnem teljes leárnyékolást biztosít.


S lamella


Az új típusú S-90 zsalúziával folyamatosan lehet a belteret árnyékolni, lezárás esetén pedig akár teljesen elsötétíteni mint a Z-90 zsalúzia esetén. A lamella peremébe sajtolt gumi tömítés csökkenti a zajt erős szél esetén.Zsaluzia vezető sínek:


A sínes megvezetésű zsaluziák esetébe is több típusú, lefutó közül választhatunk kielégítve az ügyfél esztétikai elvárásait. A síneket a RAL színskála alapján bármely színre színterezzük!
Takarólemezek / tokok:


A nyílászáró elé, vagy homlokzatra, stb. szerelt zsaluzia karnis ,motor, csomag, és egyéb szerkezeti elemeinek takarására és az időjárási viszontagságok elleni védelemre az alábbi takarólemezek állnak rendelkezésre, de egyedi igényeket is szívesen teljesítünk! A lemezek anyaga alumínium,vastagsága 1,5 vagy 2mm. RAL színskálából bármely színre színterezhető.


 

 

A motoros zsaluzia esetén is rendelkezésre állnak kapcsolós és távirányítós motorok, csakúgy,mint a redőnyöknél. Integrálhatóak intelligens épületvezérlési rendszerekbe és kiegészíthetőek szél , napfény érzékelőkkel.


 

 

Ajánlatkérés/érdeklődés

Kérdés, kérés esetén küldjön e-mailt nekunk az alábbi űrlap kitöltésével és kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt!

Név *:
Email *:
Telefon:
Bővebb megjegyzés:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

 

 

Hol vállalunk zsaluzia, szerelést:

 

Budapest:  I.kerület,  II. kerület,  III.kerület,  IV.kerület,  V.kerület,  VI.kerület,  VII.kerület,  VIII.kerület,  IX.kerület,  X.kerület,  XI.kerület,  XII.kerület,  XIII.kerület,  XIV.kerület,  XV.kerület,  XVI.kerület,  XVII.kerület,  XVIII.kerület,  XIX.kerület,  XX.kerület,  XXI.kerület,  XXII.kerület,  XXIII.kerület

Pest megye:  Telki,  Bicske,  Budakeszi,  Zsámbék,  Biatorbágy,  Etyek,  Sóskút,  Pusztazámor,  Érd,  Százhalombatta,  Tárnok,  Diósd,  Törökbálint,  Budaörs,  Halásztelek,  Szigetszentmiklós,  Szigethalom, Tököl,  Dunaharaszti,  Alsónémedi,  Gyál,  Vecsés,  Gyömrő,  Üllő,  Pécel,  Csömör,  Kistarcsa,  Nagytarcsa,  Maglód,  Fót,  Mogyoród,  Dunakeszi,  Budakalász, stb.

Kapcsolat:

BORI-HÓCZA Bt.Bori-Hócza Balázs


+36-30-462-0092


E-mail:
c138caccc116c8ec60ab5a71951d9efb

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Redőnyjavítás

Redőny javítás, gurtnicsere

Redőny javítás rövid határidővel Budapesten!